DCM Kullanarak İşlerinizi Büyütmenin 3 Yolu

Bir şirket kurdunuz, ardından ürününüzü satmaya ya da bir hizmet sunmaya başladınız. İşler hızla büyümeye başladı.

Ama bir yerde bir sınıra takıldınız. İşleriniz büyüdüğü için kontrol altında tutma konusunda zorlanıyorsunuz. Her şey çok karışık gelmeye başladı ve neredeyse bütün vaktinizi her şeyi bir arada tutmaya çalışarak harcıyorsunuz. 

Bu aşamada yapmanız gereken, 21. yüzyılın yaşamanın güzel taraflarından faydalanıp işlerinizi dijitale taşımak. OctaSales, önerdiği DCM (uzaktan kanal yönetimi) modeli sayesinde dijital dönüşümünüzü gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan SaaS platformu. 

DCM modeline geçerek, işlerinizi büyütmek için önünüzde duran engelleri aşabilirsiniz. Sizler için DCM kullanarak işlerinizi büyütmenin 3 yolu. 

Zaman Yönetimi

Tüm operasyonlarınızı tek bir platform üzerinden takip edebilmek, size bu işlerinizi toplamak için harcadığınız zamanı geri verecek. 

OctaSales sayesinde, tek bir SaaS platformu üzerinden tüm görüşmelerinizi takip edebilir, çalışanlarınıza işlerini dağıtabilir ya da çalışanlarınızın yapmak istediği görüşmeleri onaylayıp reddedebilirsiniz. Bütün bunları tek bir platform üzerinde yapmak, bu işler için uğraştığınız zamandan sizi kurtaracak. 

Ayrıca saha ekiplerinin fiziksel görüşmeler için trafikte harcayacakları uzun vakitlerden tasarruf edeceksiniz. Bu vakti daha fazla müşteri ile görüşmek için kullanarak, pazar payınızı büyütebilirsiniz. 
OctaSales kullanarak kazanacağınız vakitle birlikte, bu vakti işinizi büyütme planı yaparak ya da planı uygulayarak geçirebilirsiniz. Kazandığınız vakti işinizi büyütmenizi sağlayacak çok daha değerli işler için harcayabilirsiniz. 

Masrafların Azalması 

İşleriniz büyüdükçe, saha ekibinizin masraflarının arttığını gördünüz. Fiziksel görüşmeler yapmak için kullanılan araçlar, bu araçların bakım masrafları, yakıt masrafları derken masraf kalemleri dur durak bilmeden artıyor. 

Uzaktan kanal yönetimi ile beraber saha görüşmelerinizi bunun için tasarlanmış bir video konferans platformu üzerinden halledebiliyorsunuz. Sadece bir bilgisayar, telefon ya da tablet aracılığı ile saha ziyaretlerini uzaktan yapabilir hale geliyorsunuz. 

Bu da sizleri, fiziksel görüşmelerin sonucu olan onlarca masraf kaleminden kurtarıyor. 
Masraflarınızın azalması ile tasarruf edeceğiniz parayı işinizi büyütmek için kullanabilirsiniz! 
Yeni bir yatırım yapabilir, ürününüzü geliştirebilir veya pazarlama bütçesini artırarak şirketinizi büyütebilirsiniz!

Doğru Stratejiler Kurma

Saha görüşmeleri için boşa harcanan vaktinizi geri kazandınız, ekstra masraf kalemlerinden kurtularak giderlerinizi azalttınız. Peki, bu kaynakları nasıl kullanacaksınız?

OctaSales, tahmin modülü ile birlikte size işinizi büyütmeniz için öneriler sunuyor. Görüşmelerinizin raporlarından aldığı bilgiyi kendi yapay zekasında işleyerek, sizlere kurmanız gereken stratejiler hakkında fikirler sunuyor. 

Hangi pazarlama kampanyanız en iyi sonucu veriyor? Hangi stratejiniz işe yaramıyor? Bu konularda tavsiye alarak, kaynaklarınızı nereye harcamanız gerektiğine dair değerli öneriler toplayacaksınız.

İşlerinizi Büyütmek İçin İhtiyacınız Olan Yazılım: OctaSales

OctaSales, şirketinize sağlayacağı artılarla, işlerinizi büyütmek için ihtiyacınız olan adımı atmanızı sağlıyor. 
DCM’in öncüsü OCTAPULL’un pro lisansı OctaSales aboneliğinizi başlatarak, iş dünyasında basamakları hızla tırmanmaya başlayabilirsiniz. 


OCTAPULL

OCTAPULL

© 2024 Octapull | Bütün hakları saklıdır .