OctaSales ile İş Yerinizin Verimliliğini Arttırın

Zaman çok hızlı akıyor. Yapacak çok iş ve bunları yapmak için çok kısıtlı zamanımız var. Bu da ‘zamanın’ en değerli varlığımız olduğu anlamına geliyor. 

Zamanı verimli kullanmak, bireysel olarak hedeflerimize ulaşmak için olmazsa olmaz. Olay bireyselden çıkıp, profesyonel hayata geldiğinde ise zamanı verimli kullanmanın değeri daha da artıyor. 

Saha ziyaretlerine harcanan anlamsız vakitten kurtulup, iş yerinizin verimliliğini artırmak isteyenler için OCTAPULL; pro lisansı OctaSales ile birlikte DCM (uzaktan kanal yönetimi) iş modelini hazırladı.  

Şirketinizin dijital dönüşümünü tamamlayarak büyümesinin önündeki yolu açmak için Octapull Pro kullanmaya başlayarak iş yerinizin verimini arttıran.  

Uzaktan Çalışma Dönüşümü 

Uzaktan çalışma modelinin iş hayatındaki yerinin gün geçtikçe artmasıyla beraber, bu dönüşümün ne kadar başarılı yapabileceği de önem kazandı. 

Çalışanlarını yeni modele adapte ederek, doğru SaaS modellerini seçen şirketler; rakiplerine göre büyük avantaj sağlıyor. 

Uzaktan çalışma modeline tam bir geçiş yapabilmek, bazı departmanlar için nispeten kolay olsa da özellikle saha ekipleri bu dönüşümün sancılarını hissediyor. 

Saha ekiplerinin zorlanmasının en büyük sebebi, bu alanda onlara yardımcı olabilecek bir hizmetin olmaması idi. Octapull Pro, sunduğu planlama ve raporlama modülleri ile birlikte saha ekiplerinin dijital dönüşümünü tamamlayarak, şirketlerin verimliliğini arttırmayı hedefliyor. 

OctaSales ile Vakitten Kazanın 

Uzaktan çalışma hayatlarımızda bir zorunluluk haline gelince, saha ekiplerinin sık sık yaptığı fiziksel ziyaretler rafa kalktı. 

Müşteri ile fiziksel olarak görüşülmesi gereken toplantılar, video konferans platformları aracılığı ile dijitale geçmek zorunda kaldı. 

Bu geçiş aşamasında sizin işinizi kolaylaştırmak için sunduğumuz ‘uzaktan kanal yönetimi’ modeliyle beraber, artık işlerinizi tamamen bir VCaaS platformu üzerinden halledebilirsiniz. 

Bu modelin en büyük avantajlarından birisi ise en değerli varlığınız olan zamandan tasarruf sağlaması. 

OctaSales ve sunduğu uzaktan kanal yönetimi hizmetiyle beraber, artık fiziksel görüşmeler için değerli saatlerinizi boşa harcamanıza gerek kalmadı. 

Evet, belki fiziksel buluşmalar taraflar arasında daha sıcak bir ilişki kurulmasını sağlıyordu fakat çok zaman kaybettiriyordu. Bu görüşmeler için ekiplerin hazırlık yapması, görüşmeye gitmesi, görüşmeyi yapması, daha sonra geri dönmesi ve bunu raporlaması gerekiyordu. 

Fiziksel görüşmelere giderken, araca binip belli bir yere gitmeniz gerekiyor. Bu görüşmeye gitmek için trafikte harcanan saatler, verimliliğe tamamen eksi yazıyor. 

Özellikle büyükşehirlerdeki trafik sorunu ile birlikte, nispeten yakın bir yere gitmeniz için bile saatler harcamanız gerekebiliyor. 

Uzaktan kanal yönetimi ile beraber, saha ekiplerinin dijital dönüşümü tamamlanıyor ve tüm ziyaret süreçleri fiziksel değil, bilgisayar ya da telefon ile halledilebiliyor. 

OctaSales ile yollarda harcayacağınız saatlerden kurtularak, bu vakti yeni görüşmeler planlamak, yeni stratejiler üretmek gibi şirketinizi ileriye götürecek işlere harcayabilirsiniz. 

OctaSales ile Nakitten Kazanın

Dilimizde çok değerli bir söz vardır: ‘Vakit, nakittir.’ İş sahipleri ve yöneticiler de bunun doğru olduğunu bilir. Yanlış işe harcanan uzun vakitler, size büyük paralar kaybettirebilir. 

OctaSales ile tasarruf edeceğiniz zamanı, daha efektif işlerde kullanma fırsatı elde edersiniz. Bir müşteri ile görüşmek için sadece yola harcadığınız vakti düşünün ve bu vakti aslında başka bir müşteri ile görüşerek doldurabileceğinizi düşünün. 

OctaSales ile kazanacağınız tam olarak budur. Boşa giden vakitlerinizi kurtararak, bunları işleriniz için daha karlı yönlere aktarabilme özgürlüğü. 

Kazandığınız zaman sayesinde, bu değerli kaynağı daha verimli alanlara aktararak, karlılığınızı ve veriminizi arttırabilirsiniz. Bir de kurtulacağınız diğer tüm masraflara bir bakış atalım. 

Saha ziyaretleri için kiraladığınız araç filoları, araçların yakıt masrafları, saha personelinin giderleri derken; saha ekiplerinin masrafı yüksek seviyelere çıkabiliyordu. 

Görüşmelerin fizikselden dijitale taşınması, size tüm bu masraflardan kurtulma imkanı sağlayacak. Tüm görüşmelerinizi bir miktar abonelik ücreti verdiğiniz video konferans platformumuz Octapull Pro aracılığı ile yaparak, masraflarınızdan da tasarruf edeceksiniz. 

Operasyonlarınızı Kontrol Altında Tutmak İçin Tek Bir Platform

OctaSales, tüm saha operasyonlarını dijitale geçirme fırsatı tanıyor. Yapacağınız tüm görüşmeleri planlamak, uygulamak ve raporlamak için tek bir platforma sahip oluyorsunuz. 

Saha ekiplerinin geçtiği süreçleri bir arada görememek, genel bir bakış atabilmeyi kısıtlamak açısından plan yapmayı zorlaştırabiliyordu.

Uzaktan kanal yönetimi iş modeli sayesinde, tüm operasyonlarınızı tek bir platform üzerinden takip edebilirsiniz. 

Takvim sayesinde yapmış olduğunuz görüşmeleri ve gelecekte yapacaklarınızı bir bakışta görebiliyorsunuz. 

Personellerinizden birisi, bir görüşme ayarladığında bu sizin onayınıza geliyor. Yapılan her şeyden haberiniz oluyor. Hangi çalışanınız, ne zaman, kiminle görüşme yapacak gibi kilit bilgilere tek bir ekrandan ulaşabiliyorsunuz. 

Sunduğumuz raporlama modülü sayesinde, görüşmeyi yapan personelinizin;

  • Görüşmesinin nasıl geçtiği,
  • Görüşme sırasında kaç sipariş aldığı,
  • Görüşmesi ne kadar sürdü,
  • Müşterinin hangi bilgilerini topladı gibi sizin için yol gösterici verilere kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. 

Raporlama modülümüz bu ölçülebilir numerik verilerle, sizin için anlamlı raporlar oluşturarak stratejilerinizi kurarken, faydalanabileceğiniz değerli içgörüler sunuyor. 

Sonuç

OctaSales iş insanlarına, işlerinin verimini artırması için pek çok yol sunuyor. Sizlerin çok değerli zamandan tasarruf etmesini sağlayarak, bu değerli kaynağı daha verimli kullanabilmeniz için serbest bırakıyor. 

Vakitten ettiği tasarrufla beraber, sizleri saha ekiplerinin kaçınılmaz giderlerinden kurtararak, karlılığınızı arttırmanız için yardımcı oluyor. 

Tüm operasyonlarınızı tek bir SaaS platformundan kontrol edebilmenizi sağlayarak, uzaktan işlerinizi yönetebilmeniz için gerekli altyapıyı sağlıyor. 

OctaSales ile tüm bu faydalardan yararlanabilir, iş yerinizi daha verimli hale getirerek, büyümenin önündeki engellerden kurtulabilirsiniz. 

OctaSales’in sunduğu uzaktan kanal yönetimi modelinin sunduğu tüm avantajlar; sizlere DCM iş modelinin öncüsü OCTAPULL tarafından kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde sunuluyor. 

OctaSales’i kullanmadan önce test etmek istiyorsanız, 14 günlük deneme sürümü ile birlikte iş dünyasının yeni modeline derin bir bakış atabilirsiniz. 

Pro lisansımız OCTAPULL’un yanı sıra, diğer lisansımız olan OctaMeet de hizmetinize sunulmuş durumda. 

OCTAPULL ürünlerini denemek için Google Play ve AppStore’dan OCTAPULL uygulamasını indirebilir ya da Fiyatlandırma kısmından deneme sürenizi başlatabilirsiniz. 


OCTAPULL

OCTAPULL

© 2024 Octapull | Bütün hakları saklıdır .