Uzaktan Çalışanlar İçin Ankara’daki Ortak Çalışma Alanları

Çalışmak için konforlu ve uygun bir alan, uzaktan çalışanlar için çok önemli. Bu konuda çoğu uzaktan çalışanın aklına gelen ilk yer kendi yaşadıkları ev olabiliyor. 

Ancak sürekli olarak evde çalışmak uzmanlar tarafından önerilmiyor. Evden çalışma durumunda ortaya çıkabilecek olan stresi azaltmak adına haftanın bazı günlerini dışarıda geçirmek sizler için çok daha iyi olacaktır. 

Hayatımıza pandemi ile beraber giren ve bizler için iş-yaşam arasında bir denge sağlayan uzaktan çalışma sistemi, her ne kadar home-office kavramı üzerinden bizlere iletilse de bazen çalışma alanı olarak seçtiğimiz yerin ev olması pek faydalı olmuyor.

Bu yazımızda, sizler için Ankara’da bulunan, hem çalışabileceğiniz, hem network sağlayabileceğiniz hem de eğlenebileceğiniz çalışma alanlarını derledik.

1.Workinton

“İyi çalışanların ülkesi” mottosuyla hareket eden Workinton, sağladığı hizmet ile çalışanlara konforlu bir çalışma alanı sunuyor. Burada sizlere en uygun olan “ofis” hizmetini seçebilirsiniz.

  • Sanal Ofis, 
  • Toplantı Odası, 
  • Coworking ve 
  • Hazır Ofis 

gibi çalışma alanları sunuyor.

Ayrıca 7/24 dilediğiniz gibi kullanacağınız bu modern coworking ortamında; sekreterlik, temizlik, kargo karşılama, çay & kahve servisi, güvenlik gibi hizmetlerle çalışma hayatınızı daha kolaylaştırabilirsiniz. 

Başkent’te iş dünyasının merkezi olarak bilinen Söğütözü’nde yer alan Workinton, yoğun bir mesaiden sonra keyifli bir mola geçirebileceğiniz Yaşam Sokağı’na yürüme mesafesi kadar uzak. 

2.Work Up

Basitçe birleştirilmiş bir kütüphane ve kafenin görüntüsüne sahip olan Work Up, motivasyonunuz ve konsantrasyonunuzu en yüksek seviyede tutmak için özenle hazırlanmış bir mekan. 

En ideal ışıklandırma ve havalandırma koşullarında, ergonomik masa ve sandalyelerde çalışma imkanı sunan Work Up, sesli ve sessiz salon hizmetlerinin yanı sıra sizlere özel tek kişilik kabin hizmeti de sunuyor.

Sadece 30 TL karşılığında tüm gün kullanım hakkı ve ücretsiz bir içecek sunan bu konforlu alana gün içerisinde ayrılıp tekrar dönmeniz de mümkün.

Sabah 08:00’den gece 12:00’ye kadar açık olan Work Up, Ankara’nın en merkezi semtlerinden biri olan Çukurambar’ın merkezinde bulunmaktadır.

3.AncoworkUzaktan Çalışanlar İçin Ankara’daki Ortak Çalışma Alanları

Ancowork’ün belki de en önemli avantajı yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü besleyen alanları. Burada tasarım veya ürünlerinizi geliştirmeye yönelik her türlü gereksiniminiz karşılanırken, ürünlerinizi sergileme olanağı da mevcut. Ancowork’ün hizmetleri de yaratıcılığınız kadar sınırsız.
Uygun çalışma  alanlarının yanı sıra donanımlı ve fonksiyonel toplantı alanları, uygun dinlenme alanları, performansı artıracak ikramlar, sorunsuz sekreterlik, telefon ve adres hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Çankaya’da bulunan bu güzel mekan, ferah ve geniş yapısıyla tam kapasite dolduğu zaman bile kişi başı 15 metrekarelik alana sahip.

4.CoZone

Teknokent desteğine sahip tek çalışma alanı olan CoZone, doğal olarak pek çok ayrıcalıklı avantajı üyelerine sunuyor. Bu çatı altında yaratılan sinerjiyle dünyanın her köşesinde kesintisiz iş birliği yapmak ve sınırları kaldırmak için gerekli teknolojik altyapı ile donatıldı.

CoZone üyelerine gece, gündüz, limitsiz ve hafta sonu olmak üzere dört farklı üyelik sistemi sunuyor. Bunlardan size en uygun olanını seçebilirsiniz. Üyelere ait kilitli dolap uygulaması sayesinde sürekli lazım olan evraklarınızı taşımanıza gerek kalmayacaktır.  

Bilişim İnovasyon Merkezi ODTÜ Teknokent’te bulunan CoZone, bünyesinde birçok girişken ruhlu ve yenilikçi genç çalışan var. Buradan sizlere gerçekten yardımcı olabilecek iş arkadaşları da edinebilirsiniz.

5.CoolWork

Modern bir şekilde tasarlanmış ferah bir çalışma alanına sahip CoolWork’de, eşsiz bir kahve eşliğinde çalışabilirsiniz. Küçük ve şirin bir Snack Bar’a sahip olan bu güzel mekanda, dışarıya çıkmadan da bir şeyler atıştırabilirsiniz.

Sessiz alan, sesli alan ve toplantı odaları haftanın her günü 10:00 – 23:00 saatleri arasında kullanımınıza açık olan CoolWork, sizlere çok esnek bir ödeme planı sunuyor. Aylık ve yıllık aboneliğin yanında günlük olarak da bu çalışma alanını kullanabilirsiniz.

Ayrıca, Etimesgut’ta bulunan bu mekan çevresindeki alışveriş merkezlerinde sosyalleşebilirsiniz. 

6.Millet Kütüphanesi

140 farklı dilde, toplam 4 milyon 100 bin basılı kaynak ve 200 milyondan fazla erişilebilir e-kaynak bulunan bu eşsiz yapı, tamamıyla ücretsiz çalışabileceğiniz bir alan. Maliyetleri azaltmak isteyen küçük girişimcilerimiz için mükemmel bir yer.

Normal kütüphanelerden farklı olarak birçok seminer ve etkinlik düzenlenen bu alanda, kendinizi dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Eğer bir kitap kokusu aşığı isenız burası tam size göre.

Işıklı masalarıyla ve sessiz ortamı ile motivasyonunuzu ve işinize olan odağınızı yüksek tutabilirsiniz. 
Cumhurbaşkanlığı Bulvarı’nda bulunan Millet Kütüphanesine gitmeden önce web sitesinden doluluk oranını kontrol edebilirsiniz.

Özet 

Çalışma hayatının yeni normali olan uzaktan çalışma, iş dünyasında kalıcı hale geliyor. Birçok çalışanın istediği remote çalışma düzeninde, çalışabilecek alan bulmak önemli bir durum. Ankara’da bulunan 

  • Workinton, 
  • Work Up, 
  • Ancowork, 
  • CoZone, 
  • CoolWork ve 
  • Millet Kütüphanesi 

gibi yerlerde konfor içerisinde işinize odaklanabilirsiniz. 


OCTAPULL

OCTAPULL

© 2024 Octapull | Bütün hakları saklıdır .