Yerli Ücretsiz Video Konferans Uygulaması: Octapull Free

Görüntülü konuşma, günümüzde 7’den 70’e herkesin kullandığı bir iletişim şekli. Şehir dışındaki annemizi aramaktan, iş için müdürümüzle görüşmeye kadar pek çok amaç için kullanılabiliyor.  

OctaSales ile iş dünyasına yeni bir bakış açısı getiren OCTAPULL, yerel ve geleneksel kullanıcının da ihtiyaçlarını göz önüne aldı, ücretsiz ve yerli video konferans uygulaması olan Octapull Free’yi piyasaya sürdü. 

Eğer iş yerinizin verimini arttırmakla ilgilenmiyor, video konferansa profesyonel anlamda değil de günlük ihtiyaçlar için ihtiyaç duyuyorsanız, Octapull Free sizin için tasarlandı.

Öncü Video Konferans Platformu: OCTAPULL

İnternetin yaygın hale gelmesi ile beraber, hepimizin hayatı kökten değişti. Telefonlarla zaten yapabildiğimiz uzaktan birbirimizle görüşebilme imkanı, yeni bir boyuta ulaştı.

Mesajlaşma uygulamaları sayesinde, bir webcam aracılığı ile görüntülü olarak konuşabiliyorduk. Artık mesafe diye bir şey yoktu. İnternetin olduğu her yerde, istediğimiz zaman yüzlerimizi görerek konuşabilir hale geldik. 

İlk başta hepimiz için mucize gibi gelen bu durum, zamanla normalleşti. Görüntülü görüşme imkanları gelişti, önce bilgisayarlardan telefonlara geçti. Artık bir bilgisayara bile ihtiyaç duymuyor, her yere götürebildiğimiz mobil telefonlarımız sayesinde görüntülü olarak görüşebiliyorduk. 

Zaman daha da ilerledi ve sadece bu hizmeti vermek için tasarlanmış uygulamalar girdi hayatımıza. Video konferans platformları olarak tanımlayabileceğimiz bu uygulamalar, görüntülü görüşmeler için gerekli her türlü altyapıyı sağlamaya başladı. 

OCTAPULL da, bir video konferans uygulaması olarak piyasaya çıktı. Türkiye merkezli bir girişim olan OCTAPULL’un hedefi; pro lisansı OctaSales ile ‘distant channel management (DCM)’ kavramını iş hayatına sokarak saha ekiplerinin dijital dönüşümünü tamamlamasında bir araç olmak. 

İş hayatı için tasarlanan OctaSales’in yanında, video konferans uygulamalarına profesyonel olarak ihtiyaç duymayanlar için Octapull Free piyasaya sürüldü.

Octapull Free’nin Özellikleri

Octapull Free, yerelin ihtiyaçlarına cevap vermek için tasarlandı. 
Yerli ücretsiz video konferans uygulaması olan Octapull Free ile internete bağlı olduğunuz sürece; istediğiniz cihazdan, istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde video görüşmelerinizi yapabilirsiniz. 

Tamamen Ücretsiz

Octapull Free’yi kullanmaya, hemen şimdi başlayabilirsiniz. Google Play ve AppStore üzerinden indirebileceğiniz OCTAPULL uygulamasından ya da internet sitemizin sağ üstündeki kayıt ol kısmından tamamen ücretsiz bir şekilde Octapull Free lisansını alıp, görüntülü görüşmelerinizi yapmaya başlayabilirsiniz. 

Türkçe Dil Desteği

Octapull Free, %100 Türkçe arayüzü ile sizlerin karşısına çıkıyor. 
Video konferans uygulamalarının Türkiye’deki başarısının önündeki Türkçe dil desteği eksikliği, OCTAPULL ile tarihe karışıyor. 
Kayıt olma, uygulamayı indirme, görüşme planlama ya da görüşme sırası gibi video konferansın bütün süreçlerinde Türkçe dil desteği sağlanıyor. Bu şekilde dil bariyeri karşınıza bir problem olarak çıkmıyor. 
Dil sorunu yüzünden menüler arasında kaybolup, video konferansı gerçekleştirememe veya özellikleri kullanamama gibi problemlerden kurtulmuş oluyorsunuz. 

Toplantı Planlama / Takvim

Octapull Free’nin en kullanışlı özelliklerinden birisi de toplantıları planlayıp bunları takvimde toplu bir şekilde görebilme imkanı. 

Anlık toplantı oluştur seçeneği ile hemen bir toplantı odası oluşturabilme imkanı bulunmasının yanı sıra; gelecekte yapacağınız toplantıları da planlayabiliyor, bunları da takvim üzerinden görebiliyorsunuz. 

Octapull Free’nin sağladığı takvimde gelecek toplantılarınızı, geçmiş toplantılarınızı görebiliyor; programınıza genel bir bakış atma imkanı buluyorsunuz. 

Toplantılarınızı; Google Calendar ve Microsoft Outlook uygulamaları ile paylaşabiliyorsunuz. Octapull Free ile yapacağınız toplantıları tek tıkla takvim programları ile koordine etmek, size zaman kazandırarak programınızı buna göre şekillendirmeniz için derli toplu bir görünüm sağlıyor. 


Ekran Paylaşımı 

Octapull Free ile erişebileceğiniz diğer özelliklerden birisi de ekran paylaşımı. 1 saate kadar sürecek grup toplantılarınızı düzenleyebileceğiniz Octapull Free’nin ekran paylaşımı özelliğini kullanarak etkileyici sunumlar yapabilirsiniz. 

Ekran paylaşımı özelliği size sunum yapmanız, bir uygulamanın kurulumunu canlı olarak göstermeniz, bir gruba video gösterebilmeniz ve aklınıza gelebilecek herhangi bir şey için olanak sağlar. 

Beyaz Tahta Kullanımı

Octapull Free ile toplantınızı başlattıktan sonra, sağ üstteki ‘Çizim’ yazısına tıklayarak, beyaz tahta kullanımına erişebilirsiniz. 

Beyaz tahta özelliğini kullanarak, video konferans yaptığınız kişilere anlattıklarınızı görsel olarak da aktararak, daha akılda kalıcı bir sunum yapabilirsiniz. 

Beyaz tahta ile çizgi çekebilir, geometrik şekiller çizebilir, yazı yazabilir veya serbest çizim özelliği ile ekranı özgürce kullanabilirsiniz. 

Anlatacaklarını görselleştirerek kalıcılaştırmak isteyen yöneticiler için etkili bir çözüm. 
Okulda beyaz tahta önünde derslerini anlatan öğretmenler için, bu tahtayı video konferans uygulamasına getirmek, online eğitim sürecinin kolaylaşmasına da yardımcı oluyor. 

Arka Plan Değişimi

Octapull Free ile, kendi görüntünüzün arka planını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Toplantıya katıldığınız odanız çok mu dağınık ya da bir kafe veya restoranda mı video konferansa katılıyorsunuz? Arka plan değiştirme özelliği ile görüntünün sadece size odaklanmasını sağlayabilirsiniz. 

Arka plan değiştirme özelliği sayesinde, OCTAPULL’un size sunduğu arka planlardan birini kullanabilir veya bilgisayarınızdan herhangi bir görseli arka planınız olarak seçebilirsiniz. 
OCTAPULL’un yapay zekası sayesinde kameranız sizi tanıyacak ve ekranda sadece sizin kalmanızı sağlayarak arka planınızı istediğiniz şekilde değiştirecek. 

Bu sayede kameranın bütün odağını kendi üzerinizde toplayabilir, kendinizi ofisinizde göstererek profesyonel bir görüntü sağlayabilir ya da kendiniz seçtiğiniz herhangi bir arka planla istediğiniz görüntüye ulaşabilirsiniz. 

Sonuç

OCTAPULL’un ücretsiz lisansı olan Octapull Free, profesyonel olmayanların ihtiyacı olan video konferans özelliklerinin hepsini, tamamen Türkçe bir şekilde sağlıyor. 


● Türkçe dil desteği,

● Toplantı planlama/takvim,

● Ekran paylaşımı,

● Beyaz tahta desteği,

● Arka plan değişimi özellikleri ile öne çıkan Octapull Free lisansına erişmek için; Google Play veya AppStore üzerinden OCTAPULL uygulamasını indirebilir ya da internet sitemize kayıt olabilirsiniz.

Octapull Free’nin özelliklerinin sizin için yetersiz olduğunu düşünüyor, daha fazla özelliğe erişmek istiyorsanız;
‘Uzaktan kanal yönetimi’ iş modeline erişmenize olanak sağlayan pro lisansımız OctaSales veya diğer lisansımız OctaMeet’e göz atabilirsiniz.  


OCTAPULL

OCTAPULL

© 2024 Octapull | Bütün hakları saklıdır .