OCTAPULL Ürünleri Nelerdir?

OCTAPULL, Türkiye merkezli bir VCaaS (video conference as a service) girişimidir. Şirketlerin hibrit veya tamamen evden çalışma modeline geçtiği günümüzde, satış veya saha kanallarını yönetebilmeleri için ihtiyaç duydukları fonksiyonları sağlayan bir video konferans uygulamasıdır.  OctaMeet ve Octapull Pro ürünleri ile piyasaya çıkan OCTAPULL, her sektörden ve yaş grubundan insanın kullanımına uygun olarak farklı çözümler sunar. OCTAPULL ürünlerini inceleyeceğimiz bu yazıda:

●  Hangi ürün, ne amaçla tasarlanmıştır?

●  Size en uygun ürünü hangisi?

●  Hangi soruları çözmek için yola çıkmıştır? gibi sorulara yanıt arayacağız. 

Octapull Free

Tamamen ücretsiz bir ürün olan Octapull Free; şirketler için değil, bireysel olarak video konferans araçlarına çok sık ihtiyaç duymayan bireyler için tasarlanmıştır. Ayda veya haftada bir, çok uzun olmayacak video görüşmeler yapmak isteyenlere akıcı ve kesintisiz bir görüşme deneyimi sunar. 
Octapull Free, birebir yapacağınız görüşmelerde süre limiti koymaz. Birden fazla kişinin katıldığı toplantılara ise 50 kişilik bir kota ve 1 saatlik süre sınırı koyar. Görüşmeleriniz sırasında ekran paylaşımı yapabilir, uygulamanın sağladığı beyaz tahta üzerinden çizerek sunumlarınızı yapabilirsiniz. 
Eğer video konferans araçlarına profesyonel düzeyde ihtiyacınız yoksa ve sadece günlük hayatta ara sıra gerçekleştireceğiniz görüşmeler için bir video konferans platformu arıyorsanız, Octapull Free tam olarak sizin için tasarlandı. 

Karmaşık sistemli araçlardan sıkıldıysanız ve kullanımı kolay, efektif bir arayüze sahip ve sorunsuz çalışacak ücretsiz bir VCaaS çözümü için Octapull Free yapabileceğiniz en iyi tercihlerden birisi. 

OctaMeet

OctaMeet, ücretsiz Octapull Free ile tam sürümümüz Octapull Pro arasında bir çözüm olarak karşınıza çıkıyor. Octapull Free ile erişebileceğiniz bütün özelliklerin yanı sıra video görüşmelerinizi organize edebileceğiniz ek özellikler de sunuyor.

Sunduğu 1 GB’lık depolama alanı ile bilgilerinizi bulut teknolojisi sayesinde internet üzerinde saklayarak, internet bağlantınız bulunan her yerden erişebilmenize olanak sağlıyor OctaMeet. 
100 kişiye kadar çıkabilecek toplantı odalarında, kesintisiz 30 saatlik toplantılar yapabilmenize olanak sağlayan OctaMeet; büyük sınıflara ders veren öğretmenlerin, kalabalık takımlara sahip ekip liderlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. OctaMeet ile toplantılara gir çık yapmak zorunda kalmadan, saatler süren toplantılar düzenleyebilirsiniz.

1 saatten uzun sürecek bir toplantı düzenliyorsunuz ve toplantıya katılamayan kişilere, daha sonra anlatılanları takip edebilecekleri bir video hazırlamak mı istiyorsunuz? OctaMeet’in toplantı kayıt etme özelliği sayesinde bunu yapabilirsiniz. 

Kaydettiğiniz toplantılarınızı bilgisayarınıza veya telefonunuza indirerek, YouTube gibi video paylaşım sitelerinden paylaşarak, toplantılarınıza katmak istediğiniz kişilerin konuşulanlardan haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. 

Aynı şekilde webinar düzenleyebilir, OctaMeet aracılığı ile kaydedip geniş kitlelere ulaşması sağlayabilirsiniz. 

OctaMeet, uygun fiyatla birlikte sunduğu bulut depolama alanı, yüksek katılımlı kesintisiz toplantılar ve görüşme kaydetme özelliği ile webinar düzenleyicileri, öğretmenler ve ekip liderlerine aradıkları çözümleri sunmak için hizmetinize açık durumdadır. 

Octapull Pro

OCTAPULL ürünleri arasında, VCaaS dünyasına yepyeni bir soluk getiren ise Octapull Pro. Önerdiği uzaktan kanal yönetimi iş modeli sayesinde, büyük orta ve küçük çapta şirketlerin evden çalışma modeli ile yaşadığı sorunları çözmeyi hedefliyor. 

Bilgisayar ve internet teknolojilerinin yaygınlaşması ile, işletmeler işlerini dijital dünyaya geçirmeye başlamıştı. Günümüzde şirketlerin önemli evraklarını, dosyalarını, raporlarını dijital dünyada sakladığı bir gerçek fakat çalışanların da tamamen bu dijital dünyaya transfer olması, hayatımıza yeni yeni girmeye başlayan bir kavram.

Özellikle pandeminin getirdiği zorunluluklarla beraber, evden çalışma modeli, tüm iş yerlerinin benimsemesi gereken bir model haline geldi fakat burada, özellikle saha ekiplerini etkileyen, bir sorun ortaya çıktı. Fiziksel dünyada yüz yüze yapılan görüşmelerin, dijital dünyaya aktarılması gerekiyordu. Evet, video konferans uygulamaları bu iş için bir çözüm sağlıyordu fakat yeterli değildi. 
Fiziksel görüşmeler yapılırken, bu görüşmeler planlanıyor, uygulanıyor ve daha sonra raporlanıyordu fakat dijital dünyada bütün bunları tek bir çatı altında toplayan bir çözüm yoktu. İşte Octapull Pro, tam da bu soruna çözüm olarak ortaya çıktı. 

200 katılımcıya kadar olan toplantılarınızı, süre limiti olmadan yapabileceğiniz Octapull Pro, OctaMeet’in sunduğu tüm avantajları sağlıyor. Aradaki farkı ise planlama ve raporlama modülleri oluşturuyor. 

Şirketlerin uzaktan yapmayı tercih ettiği saha ziyaretlerini yapmaları için bir platform sağlayarak, bu görüşmelerin planlanması ve yapıldıktan sonra raporlanması için yardımcı oluyor. Bunları kolay kullanım ve sanal asistan gibi yardımcılarla birleştirerek tek platform altında toplayan Octapull Pro, şirketlere verimliliklerini arttırıp dijital dönüşümlerini tamamlamaları için ihtiyaçları olan son parçayı tamamlıyor. 

Octapull Pro, uzaktan kanal yönetimi uygulaması olarak sağladığı faydalar ile, şirketleri para ve zaman kaybından kurtarıp, bu kaynakların daha verimli yerlere harcanabilmesine ön ayak oluyor. 

Dijital dönüşümünü tamamlayıp, işini geliştirmek isteyen şirketlerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış olan Octapull Pro; her ölçekten iş yeri sahiplerinin uzaktan kanal yönetimi modeline geçerek, hızla gelişen bulut teknolojilerinin bir sonraki seviyesine atlamasına imkan veriyor. 

OCTAPULL Ürünlerine Nasıl Ulaşabiliriz?

Uzaktan kanal yönetimi iş modelinde öncü olmayı hedefleyen Türkiye merkezli girişim OCTAPULL; 2 farklı ürünü ile piyasaya çıktı. OctaMeet ve Octapull Pro ile şirketlerin dijital dönüşümünü bir sonraki seviyeye çıkarmayı hedefleyen OCTAPULL; sadece günlük ihtiyaçlar için video konferans kullananlara ücretsiz Octapull Free ile hizmet sunuyor.

Türkçe ve İngilizce dil desteği ile birlikte yaşanabilecek problemleri çözmek için canlı destek hizmeti sunan OCTAPULL ürünlerine ulaşmak için yapmanız gereken AppStore veya Google Play’den OCTAPULL uygulamasını indirmek veya internet sitemiz üzerinden kayıt ol butonuna tıklamak. 


OCTAPULL

OCTAPULL

© 2024 Octapull | Bütün hakları saklıdır .